Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·blog

Επαγγελματικές ασφαλίσεις: το 50% του ασφαλίστρου επιστρέφεται από την εφορία

Πώς μπορεί ένα αρνητικό δεδομένο, όπως η νέα φορολογική πραγματικότητα, να γίνει θετικό στην πώληση: Όσοι συνάψουν επαγγελματική ασφάλιση μέχρι το τέλος του χρόνου, θα πάρουν πίσω το 50% του ασφαλίστρου το Μάρτιο, μέσω της επιστροφής φόρου.
Το διπλό όφελος των επαγγελματικών ασφαλίσεων – και προστασία και επιστροφή από την εφορία: Το κλείσιμο της χρονιάς αποτελεί για όλους τους Διαμεσολαβητές πρόκληση, ώστε να μπορέσουν να κλείσουν το έτος με καλά παραγωγικά αποτελέσματα. Το περιβάλλον προφανώς έχει πολλές δυσκολίες και το θέμα της αυξημένης φορολογίας, των χρημάτων δηλαδή που συνολικά φεύγουν από την αγορά και πηγαίνουν προς το κράτος, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.Μήπως όμως η φορολογία, μπορεί ταυτόχρονα να αποτελέσει ευκαιρία πώλησης για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή; Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, κάθε μικρή ή μικρομεσαία επιχείρηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι αν έχει έστω και λίγα ευρώ κερδοφορία με το κλείσιμο του έτους, σε 3-4 μήνες από σήμερα, θα κληθεί να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό φόρου που μαζί με την προκαταβολή, ξεπερνά στις περισσότερες περιπτώσεις το 50% της κερδοφορίας του. Πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις ή από τους επαγγελματίες, μπορεί να σκέφθηκαν μέσα στη χρονιά να ασφαλίσουν είτε την περιουσία, είτε την επιχείρηση, είτε το επάγγελμά τους μέσω της αστικής ευθύνης, αλλά να ανέβαλαν την απόφασή τους, όπως γίνεται συχνά για διάφορους  λόγους. Ή, αν είναι εργοδότες, μπορεί να σκέφθηκαν να ασφαλίσουν το προσωπικό τους. Αν σήμερα κάποιος τους υπενθυμίσει την επιλογή της ασφάλισης και αποφασίσουν να την κάνουν, τότε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα στους επόμενες 3 – 4 μήνες, θα μπορεί να τους επιστραφεί μέσα από τη μείωση της φορολογίας τους, πάνω από το 50% του ασφαλίστρου που θα καταβάλουν και μάλιστα όχι μόνο αυτή τη φορά, αλλά και κάθε χρόνο εάν επιλέξουν ετήσιο τρόπο πληρωμής. Με λίγα λόγια αν σήμερα ένας επαγγελματίας ή ένας επιχειρηματίας καταβάλει 100 € ασφάλιστρο, γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο το πολύ, θα του επιστραφούν πάνω από 50€, ανάλογα την κλίμακα με την οποία φορολογείται, μιας και θα έχει αυξήσει κατά το ποσό των ασφαλίστρων τα έξοδα του. Θα έχει δηλαδή απολαύσει όλα τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης μειώνοντας σημαντικά το κόστος της, μέσω της επιστροφής, και μάλιστα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη μέρα την οποία κατέβαλε ασφάλιστρα. Το γεγονός αυτό βελτιώνει την πίεση που ασκείται στη ρευστότητα του με την ασφάλιση και του δίνει ένα επιπλέον σημαντικό κίνητρο να πάρει την απόφαση. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ξέρει καλύτερα από τον κάθενα ότι πολλές φορές χρειάζεται ένα μικρό «σπρώξιμο» στον υποψήφιο πελάτη για να πει το τελικό “ναι”. Παρότι έχει αποδείξει στον συνομιλητή του όλα τα οφέλη της ασφάλισης και ταυτόχρονα πόσο συμφέρουσα γι’ αυτόν είναι η απόφαση για πρόνοια, συχνά λείπει κάτι ακόμα για να τον κάνει να αποφασίσει άμεσα. Ίσως λοιπόν τον τελευταίο μήνα του χρόνου το συγκεκριμένο οικονομικό όφελος και η αμεσότητα με την οποία θα εισπραχθεί, να είναι καταλυτική για κάποιους ώστε να προχωρήσουν σε μια απόφαση που σίγουρα στο παρελθόν έχει αναβληθεί χωρίς ουσιαστική αιτία! (Πηγή: underwriter.gr)

«Θέλω να μπορώ να σχεδιάζω τη ζωή μου… να τη προγραμματίζω! Θέλω με σταθερά βήματα να τη βελτιώνω… να είμαι πυλώνας της ανάπτυξης! Θέλω να κάνω όνειρα για το αύριο… να έχω σιγουριά! Θέλω…

 

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat