Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·blog

Ιnsurance tips

Health: ζητήστε τη βοήθεια ενός έμπειρου ασφαλιστικού πράκτορα (broker), για να προγραμματίσετε μαζί την κάλυψη υγείας για την οικογένειά σας, εφόσον τα εξαρτώμενα από εσάς μέλη δεν καλύπτονται επαρκώς απ’ την ασφάλιση που σας παρέχει μέσω ειδικών προγραμμάτων ο εργοδότης σας.
Αν ήδη έχετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας (και όχι μόνο), επιλέξτε έναν ειδικό ασφαλιστικό πράκτορα ή σύμβουλο, ώστε να το ελέγξει για πιθανές αλλαγές, αναθεωρήσεις ή προσθήκες. Βεβαιωθείτε αν από το ήδη υπάρχων πρόγραμμα σας είστε καλά προστατευμένοι από πιθανούς μεγάλους κινδύνους όπως: σοβαρή βλάβη ή καταστροφή της κατοικίας σας, μεγάλες δίκες, μεγάλες ιατρικές δαπάνες, μακροπρόθεσμη αναπηρία και φυσικά πρόωρο θάνατο.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, είναι ότι το κάνουν συνήθως με βάση μόνο την τιμή, έχοντας παράλληλα πολύ μικρή ή και καθόλου (συνήθως) γνώση. Μην κάνετε ποτέ αυτό το λάθος. Εμπιστευτείτε έναν έμπειρο ασφαλιστικό σύμβουλο που έχει και τη γνώση και την εμπειρία. Το πρωτεύον είναι ο καλύτερος σχεδιασμός, ανάλογα με τη προσωπική σας οικονομική και οικογενειακή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξτε προσεκτικά τον δικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο. Κτίστε μια σχέση ζωής και επενδύστε σ’ αυτήν. Να είστε τότε απολύτως σίγουροι, πως θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχετικά με την ασφάλεια Ζωής: είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά μια ασφάλεια ζωής. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ζωή τους την αγοράζουν ή τουλάχιστον το σκέφτονται. Ωστόσο καλό θα ήταν εσείς να μην το κάνετε μόνο και μόνο επειδή έχετε ακούσει ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά το κυριότερο είναι να έχετε προηγουμένως καταλάβει γιατί πραγματικά τη χρειάζεστε. Η ασφάλιση ζωής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις οικογένειες, την οικονομική ασφάλεια σε περίπτωση θανάτου του-της συζύγου ή γονέα. Η ασφαλιστική προστασία της ζωής μπορεί να βοηθήσει ώστε να πληρωθούν υποθήκες, εκπαιδευτικά δίδακτρα ή άλλες οικονομικές υποχρεώσεις. Μπορεί επίσης να βοηθήσει επιπρόσθετα ή και βασικά σε μια συνταξιοδότηση. Εν ολίγοις αν εξαρτώνται απ’ το εισόδημά σας και άλλοι, θα πρέπει να εξετάσετε έντονα και διεξοδικά την περίπτωση μιας ασφάλισης ζωής. Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις ανάγκες άμεσα, θα πρέπει ίσως να προβλέψετε και να σχεδιάσετε όσο μπορείτε το μέλλον, που ως γνωστόν πολύ γρήγορα γίνεται παρόν. Ο λόγος είναι πως όσο νεότερος είστε, τόσο λιγότερο δαπανηρό θα είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής.
Καθορίστε το ποσό της κάλυψης που χρειάζεστε. Το ποσό των χρημάτων που θα λάβει η οικογένεια ή οι κληρονόμοι σας (αν εκπληρωθεί κάποια απευκταία στιγμή το συμβόλαιο), ονομάζεται όφελος θανάτου. Για να προσδιορίσετε όσο περισσότερο ορθά γίνεται αυτό το ποσό, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να υπολογίσετε τον ετήσιο μισθό σας και να τον πολλαπλασιάσετε επί 8. Μια πιο αναλυτική μέθοδος είναι να προσθέσετε τις μηνιαίες δαπάνες της οικογένειά σας που θα προκύψουν μετά το θάνατό σας. Μην ξεχάσετε φυσικά να συμπεριλάβετε κάποια υπάρχουσα υποθήκη, ή το κόστος της εκπαίδευσης των παιδιών. Υπολογίστε τις τρέχουσες δαπάνες και διαιρέστε με το 8. Αυτό σημαίνει ότι προσδοκάτε σε ένα κατ ‘αποκοπή κέρδος περίπου 7 % για κάθε χρόνο, έτσι ώστε να πληρώνονται οι τρέχουσες δαπάνες. Προσθέστε σ’ αυτό το ποσό οποιαδήποτε χρήματα πρέπει να καλυφθούν ίσως εφάπαξ, και θα έχετε μια πρόχειρη εκτίμηση του ποσού της ασφάλισης ζωής που χρειάζεστε. Το κυριότερο όμως που πρέπει να κάνετε για να έχετε ουσιαστική βοήθεια σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι να επιλέξετε έναν έμπειρο ασφαλιστικό σύμβουλο, που θα υπολογίσει και θα σχεδιάσει για εσάς το καταλληλότερο πρόγραμμα.
Ελέγξτε και βεβαιωθείτε για την ποιότητα του παρόχου των υπηρεσιών που πρόκειται να επιλέξετε. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι τόσο καλό, όσο και η εταιρεία που το υποστηρίζει. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι θα επιλέξετε μια εταιρεία που μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτήν για όσο χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε την κάλυψη της, όπως επίσης για το ότι κάνει ορθές επιλογές και σταθερές επενδύσεις. Και σ’ αυτή τη διαδικασία φυσικά, το καλύτερο που έχτε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου: Στην χώρα μας σήμερα τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό. Οι λόγοι είναι προφανείς και έχουν σχέση με την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται την τεχνολογική ανάπτυξη, σπεύδοντας να αγοράσουν κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι οι online ασφάλειες είναι πιο οικονομικές (αφού δεν υπάρχει διαμεσολάβηση ασφαλιστή), ενώ το ποσοστό προμήθειας προς αυτόν μετατρέπεται σε έκπτωση για τον πελάτη. Ακόμη και αν υπάρχουν διαμεσολαβήτριες ιστοσελίδες, ενεργοποιούν πακέτα προσφορών που διατίθενται μόνο μέσω Internet. Η χαμηλότερη τιμή στα ασφάλιστρα σας αποτελεί σημαντική αιτία για να προβείτε σε μια online αγορά. Θα πρέπει όμως να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποιους κινδύνους ώστε να μην οδηγηθείτε σε μια λάθος επιλογή. Έναν βασικό κανόνα που θα πρέπει να τηρείτε είναι ο εξής: Δεν πρέπει ποτέ να αναζητάτε την καλύτερη επιλογή ανανέωσης της ασφάλειας σας την τελευταία στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζετε τον χρόνο που έχετε διαθέσιμο για να κάνετε την αγορά του συμβολαίου, και μειώνετε την ποιότητα της έρευνας αγοράς που κάνετε. Αυτό και μόνο το γεγονός, μπορεί να επιφέρει μια ακριβότερη επιλογή σε σχέση με αυτή που μπορεί να βρείτε πράττοντας διαφορετικά. Επιπροσθέτως θα πρέπει να τονίσουμε ότι μια online ασφάλεια, μπορεί να παρουσιάσει πολυπλοκότητα αν δεν γνωρίζετε την εταιρεία. Ίσως να βρείτε μια φθηνότερη ασφάλεια από αυτή που έχετε τώρα, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να επιβεβαιώσετε τις παροχές που σας καλύπτει. Κι αυτό γιατί είναι πιθανόν η χαμηλότερη τιμή να συνεπάγεται και λιγότερες παροχές. Οπότε μην ενθουσιάζεστε αμέσως όταν βλέπετε χαμηλές τιμές, αλλά ερευνήστε τους ασφαλιστικούς όρους. Στις περισσότερες online ασφάλειες για να εξυπηρετηθείτε, θα πρέπει να έχετε εύκαιρα κάποια στοιχεία, όπως είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του ΙΧ σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και ο ακριβής αριθμός των κυβικών του αυτοκινήτου σας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται από τις εταιρείες με σκοπό να δοθεί η καλύτερη δυνατή προσφορά και όχι μια γενικευμένη τιμή. Φροντίστε προηγουμένως φυσικά, να εγκαταστήστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον browser σας, ώστε να προστατέψετε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα εισάγετε. Σε καμία περίπτωση δε, μην αποδεχθείτε να μοιραστούν οι πληροφορίες σας σε άλλους φορείς. Ελέγξτε επίσης από οπουδήποτε επιλέξετε το ασφαλιστήριο σας, αν υπάγονται οι διαμεσολαβητές στις αντίστοιχες νομικές διατάξεις. Η online ασφάλιση αλλάζει όλα τα δεδομένα στον ασφαλιστικό κλάδο. Η σωστή επιλογή οδηγεί σε εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και σε αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνετε. Η προσοχή όμως στην επιλογή της, εκτός από το ότι είναι απαραίτητη για την τσέπη σας, πάνω απ’ όλα επιβάλλεται για τη δική σας ασφάλεια στο δρόμο.

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat