Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·blog

Παναγιώτης Γιαννάκης: το μπάσκετ τελικά, ταιριάζει με τις ασφάλειες!

«Το μπάσκετ τελικά, ταιριάζει με τις ασφάλειες. Γιατί δεν θέλει άλλο από αγάπη, χαρακτήρα και αυτοθυσία!»

Αυτό είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο μεγάλος μπασκετμπωλίστας μας και αρχηγός της δοξασμένης εθνικής ομάδας του 1987 Παναγιώτης Γιαννάκης, καλεσμένος σε εκδήλωση παραγόντων της ασφαλιστικής οικογένειας. Και συνέχισε…

″Δεν βλέπουν όλοι το ίδιο έξω απ’ το παράθυρο…″

«…το μπάσκετ είναι ένα σπορ που νομίζεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Γιατί; Γιατί παίρνεις το ριμπάουντ, το έχετε δει πολλές φορές, τους περνάς όλους και βάζεις καλάθι. Αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι θεός και ότι μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Έλα ντε όμως που δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Και αν δεν είσαι έξυπνος να μάθεις να παίζεις και με τους άλλους, όταν μπορείς να το κάνεις και όταν χρειάζεται να το κάνεις, δεν θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις και γι’ αυτό τον λόγο σας λέω και επιμένω σε αυτό: μιλήσετε μεταξύ σας, προσπαθήστε να συνεργάζεστε και να ξέρετε κάτι, επειδή όλοι μας είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες δεν βλέπουμε το ίδιο πράγμα όλοι. Αν κοιτάξουμε από ένα παράθυρο δεν βλέπουμε το ίδιο πράγμα όλοι. Ο κάθε ένας βλέπει κάτι διαφορετικό. Για να δούμε περισσότερα πράγματα πρέπει να μιλήσουμε. Όταν μιλάτε βοηθάτε ο ένας τον άλλον να δει και άλλα πράγματα που μπορεί να τον βοηθήσουν σε αυτό που προσπαθεί να κάνει.
Και αυτό που προσπαθείτε είναι απίστευτα μεγαλύτερο από αυτό που σκέφτεστε. Απλά πρέπει κάθε μέρα που περνάει να προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνετε καλύτερο την επόμενη. Κάτι το οποίο εμένα με βοήθησε. Δηλαδή την επόμενη μέρα ήθελα να γίνω πιο γρήγορος, ήθελα να τρέχω περισσότερο, ήθελα να είμαι πιο δυνατός, ήθελα να κάνω περισσότερη προπόνηση, ήθελα να παίζω μέσα στο καλάθι, ήθελα να παίζω έξω από το καλάθι. Έπρεπε να κάτσω και στον πάγκο να δω πώς είναι από τον πάγκο. Αυτό με βοήθησε. Γιατί; Για να νιώσω πώς είναι και αυτός που κάθεται στον πάγκο. Γιατί και εδώ έτσι είναι. Δεν μπορεί όλοι σας να είσαστε πρωταγωνιστές. Κάποιος θα είναι από πίσω. Και ο πρωταγωνιστής όμως εκείνη την στιγμή χρειάζεται βοήθεια. Και κάποια στιγμή και ο πρωταγωνιστής πρέπει να κάτσει και αυτός, να δει πώς θα μπορέσει να βοηθήσει. Και έτσι με την ανταλλαγή αυτών των σχέσεων, είμαι σίγουρος, πολύ σίγουρος ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά. Κάτι που έγινε στην δικιά μας εποχή όταν ήμουνα παίκτης, αλλά έγινε και στην εποχή των νέων παιδιών. Η τακτική και η υπομονή έκαναν πραγματικότητα κάτι ανήκουστο, το να νικήσουμε την ομάδα των Η.Π.Α. με παίκτες οι οποίοι ατομικά έχουν τεράστια διαφορά προσόντων απο όλους εμάς. Αν τελευταία είδατε το All Star παιχνίδι, ένας από τους παίκτες πήρε την μπάλα, την πέρασε κάτω από τα πόδια του και την κάρφωσε ανάποδα. Αυτό ήταν 2.32 πόντους μετρημένο άλμα. 2.32! Χάλκινο στους Ολυμπιακούς, που έτσι απλά έγινε και μέσα σε ένα παιχνίδι μπάσκετ… Όπως καταλαβαίνετε ο συναγωνισμός είναι υψηλός.
Αλλά να ξέρετε κάτι όποιος έχει μυαλό και δουλεύει, έχει μάθει να συνεργάζεται, να βάζει τον εγωισμό του πιο κάτω, να τον αντιμετωπίζει, είναι σίγουρο ότι θα γίνει πρωταθλητής όχι μόνο σε αυτό που κάνει, αλλά και σε αυτό που έρχεται. Οι άνθρωποι που δεν έχουν φοβηθεί την δουλειά και δεν έχουν φοβηθεί το να συνεργαστούν με τον καλύτερο, το να κάνουν προπόνηση με τον καλύτερο, το να αντιμετωπίσουν τον καλύτερο, αυτοί είναι σίγουρο ότι όταν θα τελειώσουν ή όταν θα σκέφτονται το παρελθόν τους θα έχουν βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές».

Πηγή: underwriter.gr (απόσπασμα)

 

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat