Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Ποιοι είμαστε

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 1989. Το όραμα μας ήταν και είναι εκφρασμένο ξεκάθαρα, μέσα απ’ το ίδιο το όνομα της εταιρείας. Όπως χιλιάδες ορειβάτες ονειρεύονται να κατακτήσουν την πιο δύσκολη κορυφή της Γης, την περίφημη Κ2 των Ιμαλαΐων, με τον ίδιο μόχθο κι εμείς καθιερώσαμε στον χώρο της σαν κορυφαία την «Κ2 – Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων». Η επιλογή του ονόματος ήταν μία πολύ συνειδητή επιλογή μας και ο συμβολισμός σαφής. Στη προσπάθεια να αναρριχηθούμε στην κορυφή της εξυπηρέτησης, υπερβαίνουμε στενές αντιλήψεις και εμπόδια που χωρίς λόγο δυσκολεύουν την ασφαλιστική ζωή του πελάτη μας, επεκτείνοντας με αυτό τον τρόπο τους δημιουργικούς ορίζοντές του. Είμαστε αυτοί που θα τον οδηγήσουμε στην κορυφή των στόχων του υπερνικώντας όσα εμπόδια παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του μεγάλου αυτού ταξιδιού.

Γνωρίζουμε βέβαια πως η τελειότητα αποτελεί αποκλειστικά Θείο προνόμιο. Όμως η υπόσχεση μας για διαρκή βελτίωση δεν είναι μια απλή επαγγελματική δέσμευση. Πριν από όλα είναι στάση ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους αλλά και διεθνείς brokers, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ειδικά προγράμματα, εστιασμένα στις αποκλειστικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Βαθιά πίστη μας είναι πως κάθε οικογένεια, επαγγελματίας ή επιχείρηση, έχουν ξεχωριστή υπόσταση και εντελώς διαφορετικές απόλυτα μοναδικές ανάγκες. Αυτό ακριβώς το ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό μας να εστιάζουμε στη μοναδικότητα του κάθε πελάτη, συνιστά τον κύριο λόγο ύπαρξης της εταιρείας μας. Είναι η ουσία διαχρονικά της ασφαλιστικής μας διαδρομής, μέσα από συνεχείς προσπάθειες που φέρουν ανεξίτηλα την υπογραφή μας.

Η φιλοσοφία μας

Ο δρόμος για την κορυφή, ξεκινάει από το πρώτο κιόλας βήμα εκείνου που θα επιχειρήσει να την κατακτήσει. Μαζί με αυτό όμως ξεκινούν και οι ασφαλιστικές του ανάγκες. Στον δύσκολο αυτό αγώνα, συνυπάρχουν ο στόχος, η δημιουργικότητα, η δράση και η εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύουν ο κίνδυνος, το απρόβλεπτο, η αβεβαιότητα και φυσικά ο αστάθμητος παράγων. Η μεταβλητότητα του οικονομικού περιβάλλοντος επηρεάζει καθοριστικά τις αποφάσεις που λαμβάνονται κάθε φορά, ενώ η μεταβλητότητα του ασφαλιστικού περιβάλλοντος, προσδιορίζει τη σύνθεση της δικλείδας προστασίας που πρέπει να εφαρμοστεί σε όποια επιχειρηματική οντότητα, σε οιονδήποτε οργανισμό και οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο. Κάτω από αυτό το πρίσμα παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι προς την κατεύθυνση εκείνη, ώστε κάθε συμβαλλόμενος με τη «Κ2 Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων», να απολαμβάνει μια λύση προσαρμοσμένη στο δικό του μοναδικό οικονομικό κόσμο και να είναι ασφαλής, με τρόπο που να μην αποσπάται στιγμή το βλέμμα του από την δική του κορυφή.

Κάθε μας πρόταση είναι μοναδική και δημιουργείται αποκλειστικά για εσάς!

Για να γίνει αυτό λαμβάνουμε υπόψη το συνδυασμό των χαρακτηριστικών για κάθε άτομο, κάθε οικογένεια ή κάθε οικονομικό οργανισμό. Ο συνδυασμός της επαγγελματικής κατηγορίας, της οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης, του επενδυτικού προφίλ, των μελλοντικών στόχων, των προσωπικών συνηθειών, της κεντρικής φιλοσοφίας και της κουλτούρας είναι μοναδικός για τον καθένα. Με σεβασμό σε αυτή τη μοναδικότητα συμπληρώνουμε το παζλ των ασφαλιστικών σας αναγκών με τον πιο λειτουργικό τρόπο. Έναν τρόπο που εξασφαλίζεται με τη μέγιστη δυνατή πληρότητα της ασφαλιστικής πρότασης, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή κοστολόγηση. Υπάρχει όμως και μία παράμετρος κεφαλαιώδους σημασίας σε όλα αυτά. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την υποχρέωσή μας να μένουμε διαχρονικά κοντά σας. Κάθε χρόνο, κάθε μήνα, ίσως και κάθε μέρα συντελούνται μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Οι δικές σας ανάγκες μεταβάλλονται. Τα ασφαλιστικά προγράμματα εξελίσσονται. Εμείς θα βρισκόμαστε συνέχεια κοντά σας σε μια διαδικασία συνεχούς προσαρμογής. Η διαρκής προσαρμογή στα νέα δεδομένα, σας θωρακίζει έναντι κάθε κινδύνου και σας προσφέρει ασφαλές μέλλον. Σε όλα αυτά φυσικά ο τελικός κριτής είστε εσείς.
Εσείς είστε αυτοί που θα μας κρίνετε όχι μόνο από τις προτάσεις μας, αλλά κυρίως από το αποτέλεσμα και τις αξίες μας!

Εσείς αναζητάτε το καλύτερο, κι εμείς σας το προσφέρουμε!

Γνωρίζουμε την ασφαλιστική αγορά σε βάθος. Γνωρίζουμε τα δυνατά ή αδύνατα σημεία των ασφαλιστικών εταιριών και τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματά των όρων στα συμβόλαια. Γνωρίζουμε πώς να κάνουμε διάγνωση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας. Γνωρίζουμε τις παροχές των ασφαλιστικών ταμείων, τους πιο επωφελείς συνδυασμούς με την ιδιωτική ασφάλιση αλλά και την οικονομική/φοροτεχνική διάσταση ενός ασφαλιστικού σχεδιασμού. Εκτός όμως από όλη αυτή τη γνώση, διαθέτουμε συνεργασία με όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και σημαντική επιρροή σε αυτές, έτσι ώστε να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των πελατών μας. Διαθέτουμε επίσης υψηλού μορφωτικού επιπέδου ασφαλιστικούς συμβούλους μακροχρόνιας εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε τομέα δράσης. Έχουμε παράλληλα και την οικονομική δυνατότητα να επενδύουμε σε κάθε τι που θα βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Το σημαντικότερο όμως είναι, πως είμαστε συνεχώς κοντά σας. Έτσι ώστε να σας ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή στην ασφαλιστική αγορά, που με τη σειρά της δημιουργεί ενδεχομένως ανάγκη αλλαγής του ασφαλιστικού σας σχεδιασμού. Είμαστε κοντά σας, ώστε να ακούμε κάθε αμφιβολία ή προτροπή σας, να καταλάβουμε και να δώσουμε τη συμβουλή μας για κάθε θέμα που άπτεται της συνεργασίας μας, να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισόβιες συνεργασίες που θα βασίζονται σε κοινές αξίες με αμοιβαίο όφελος.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Στην κορυφή της εξυπηρέτησης ο ασφαλιστικός σύμβουλος 

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι θα σας προσφέρουν κέρδος, εξασφάλιση και συγκριτικό πλεονέκτημα. Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου είναι καθοριστικός και καταλυτικός όσον αφορά στη λειτουργικότητα κάθε ασφαλιστικής σχέσης. Αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στον ασφαλισμένο που αναζητά την πληρέστερη εξασφάλιση με το χαμηλότερο κόστος και τα τεχνικά τμήματα των ασφαλιστικών εταιριών που απαιτούν απόλυτη και σε βάθος ενημέρωση για τους κινδύνους που αναλαμβάνουν. Οι κίνδυνοι που υπάρχουν είναι πολλοί και σύνθετοι, ενώ η γνώση και η διαχείρισή τους απαιτούν εμπειρία, συνεχή επιμόρφωση και επαγρύπνηση. Γι΄ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία άρτια καταρτισμένων ασφαλιστικών συμβούλων. Αυτοί θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την κατασκευή του ασφαλιστικού παζλ κάθε επιχείρησης και κάθε ελεύθερου επαγγελματία, θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των κινδύνων, θα εξασφαλίσουν την πιο σωστή τιμολόγηση, θα διαπραγματευτούν τους πιο επωφελείς όρους, θα διαγράψουν ασάφειες, θα ελέγχουν τα συμβόλαια, θα έχουν την πλήρη ευθύνη για τη διαχείριση και την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων, θα παρέχουν διαρκή ενημέρωση και επαγγελματικές συμβουλές. Η οργανωμένη και επαγγελματική διαχείριση των ασφαλιστικών θεμάτων κάθε επιχείρησης και κάθε ελεύθερου επαγγελματία εξασφαλίζουν κέρδη, σιγουριά, συγκριτικό πλεονέκτημα και ηρεμία πνεύματος.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat