Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. – Interamerican

Το Μεγαλύτερο Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων στην Ελλάδα

Άμεση Ασφάλιση Κατοικιών Μελών στη Πλατφόρμα anytime.gr της INTERAMERICAN

Με 10% επιπλέον έκπτωση στην ασφάλεια κατοικίας αποκλειστικά για τα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α


Από το 2004, η εταιρεία Κ2 σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.), δημιούργησε ένα μοναδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για τα μέλη της. Η ιδέα ήταν ξεκάθαρη: Με βάση τη δύναμη της μεγάλης οικογένειας των μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, μπορούμε να προσφέρουμε προστασία από το σύνολο των κινδύνων που μπορούν να απειλήσουν την ακίνητη περιουσία μας, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την κορυφαία δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Η Κ2 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, έχοντας αναλάβει τη διεύθυνση του προγράμματος πανελλαδικά, έχει τη τιμή να συντονίζει τη διαχείριση και ανάπτυξη της ασφάλισης των μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α σε συνεργασία με την  INTERAMERICAN, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστο κόστος, πλήρεις καλύψεις και άμεση αποζημίωση.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α εγκαινίασε μια νέα εποχή στο εξαιρετικής σημασίας ζήτημα της ασφάλισης ακινήτων των μελών της, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την ”επανάσταση” που έκανε τον Ιούλιο του 2004, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό εθνικής εμβέλειας «ομαδικό» ασφαλιστήριο κτιρίων!

Έχοντας να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της ψηφιακής υπερεξάπλωσης σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη οικονομική κρίση που πλήττει πολλαπλάσια τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είδαν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις να πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς και την μεγάλη ανάγκη για ολοκληρωμένη και προσιτή ασφάλιση των μελών της, τόλμησε και έκανε το μεγάλο βήμα. Διευρύνοντας την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία με την ηγέτιδα ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς, την INTERAMERICAN, εντάσσει το πρόγραμμα Π.ΟΜ.ΙΔ.Α ΚΑΤΟΙΚΙΑ  στην ψηφιακή πλατφόρμα της www.anytime.gr προσφέροντας την δυνατότητα στα παλιά και στα καινούργια μέλη μας να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους για όλους τους κινδύνους άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time), μέσω πολλών ασφαλιστικών και τιμολογιακών επιλογών και με πραγματική πρόσθετη έκπτωση 10% επί των τιμών της πλατφόρμας!

Τα νέα ασφαλιστήρια κατοικιών του προγράμματος Π.ΟΜ.ΙΔ.Α ΚΑΤΟΙΚΙΑ θα συνάπτονται πλέον μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της anytime.gr, ενώ τα ασφαλιστήρια στα προγράμματα Π.ΟΜ.ΙΔ.Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και Π.ΟΜ.ΙΔ.Α ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ θα εξακολουθήσουν να γίνονται μέσω της Κ2 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, καθώς ο κ. Νίκος Κεχαγιάογλου έχει πάντοτε την ευθύνη της ανάπτυξης του προγράμματος ασφάλισης κτιρίων της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α σε όλη την Ελλάδα.

Υπολογίστε πόσο θα σας κοστίσει το πρόγραμμα:

Δεν λειτουργεί προσωρινά

Δεν λειτουργεί προσωρινά

Αιτήσεις και Όροι Συμβολαίων:

για επιχειρήσεις: Αίτηση Όροι
για κοινόχρηστους χώρους: Αίτηση Όροι

Διαβάστε σχετικά με την ευθύνη του διαχειριστή πολυκατοικίας για τη μη ασφάλιση των κοινοχρήστων

Στη συνέχεια μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας με e-mail στο info@k-2.gr η με fax στο 210 99 69 008

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 99 02 900 ή στείλτε e-mail στο info@k-2.gr.

Επιπρόσθετες πληροφορίες: Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.

Σ.Ε.Τ.Κ.Ε

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από τον Μάιο του 2012 το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης κτιρίων των μελών της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α επεκτάθηκε έτσι ώστε να καλύπτει και τα δεκάδες χιλιάδες μέλη της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε) σε όλη την χώρα. Η εταιρεία μας διαθέτει την εξαιρετική τιμή να έχει την ευθύνη ανάπτυξης του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Η συμφωνία αυτή αφορά περίπου 40.000 ιδιοκτήτες επιχειρηματίες ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων και βιλών και καλύπτει όλους τους κινδύνους οι οποίοι μπορούν να απειλήσουν ένα ακίνητο, καθώς επίσης και τις ευθύνες των επιχειρηματιών από λάθη ή παραλείψεις τους κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τους. Επισκεφθείτε το site της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε και δείτε αναλυτικά καλύψεις & όρους του προγράμματος.

Υπολογίστε τα ασφάλιστρα

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat