Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

Καινοτόμοι δρόμοι ασφάλισης φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων από το IFAACADEMY

Συνέδριο του IFAAcademy
Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία, έντονα μηνύματα αισιοδοξίας και εντυπωσιακή συμμετοχή που ξεπέρασε τους 1000 ασφαλιστικούς συμβούλους, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Hilton, στο πλαίσιο του Money Show 2017. Την Κυριακή κάτω από τον γενικό τίτλο «Η Ασφάλιση στη Νέα Εποχή», παρουσιάστηκαν από τον διακεκριμένο Εργατολόγο και Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω κ. Δημήτρη Μπούρλο οι σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η νέα ασφαλιστική νομοθεσία για τους πολίτες και υπογραμμίστηκαν τα όσα πρέπει να ξέρει ο ασφαλιστικός σύμβουλος για να κάνει σωστή ανάλυση αναγκών με τα νέα δεδομένα.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του IFAAcademy, κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, αφού τόνισε τις δυσμενείς αλλαγές που έχουν επέλθει στην κοινωνική ασφάλιση, αναφέρθηκε στις πάγιες αλλά και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο ασφαλιστικός σύμβουλος, περιέγραψε νέους τρόπους εξεύρεσης και προσέγγισης πελατών με την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού marketing, τόνισε την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός business plan, της σωστής διαχείρισης χρόνου, του cross selling, της σωστής αξιοποίησης της αγοράς υψηλών εισοδημάτων και τέλος περιέγραψε πώς κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να δημιουργήσει μία νέα γοητευτική επαγγελματική προσωπικότητα, αυξάνοντας το κύρος αλλά και το εισόδημά του. Τέλος, παρουσίασε το καινοτόμο λογισμικό ανάλυσης αναγκών του πελάτη «Individual Risk Management Architect», καθώς και άλλα εργαλεία που έχει αναπτύξει η ακαδημία, τα οποία συμβάλλουν στην πραγματική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συμβούλου.
Τα εργαλεία όλα αυτά εμπεριέχονται στο Certificate “IRMA – Individual Risk Management Architect”το οποίο έχουν παρακολουθήσει παραπάνω από 400 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία 2 έτη με εντυπωσιακά πρακτικά αποτελέσματα ποσοτικής και  ποιοτικής αύξησης παραγωγικότητας αποτελεσματικότητας και ποιότητας καριέρας.
Στο συνέδριο υπήρξαν ζωντανές μαρτυρίες σπουδαστών που μίλησαν για το πως οι σπουδές στο certificate του IFAAcademy τους έκαναν να ξεχωρίσουν για την επιστημονική συμβουλευτική με το καινοτόμο λογισμικό ,πώς έλυσαν οριστικά την πρόκληση εξεύρεσης υποψηφίων πελατών και υιοθέτησαν ένα νέο όραμα για την καριέρα τους
Τη Δευτέρα το θέμα ήταν «Διαχείριση κινδύνων επιχειρήσεων & Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις: Μία αγορά με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης».
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος και ο κ. Νότης Βαγιακάκος, Managing Director της HDI Global Hellas – η οποία ειδικεύεται στις βιομηχανικές ασφαλίσεις, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και Μέλος του Risk Committee του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Ακολούθως το λόγο πήρε ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο οποίος ανέλυσε τις αρχές του Risk Management και στον σημαντικό ρόλο που μπορεί αυτό να παίξει στις επιχειρήσεις και δη στις μικρομεσαίες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν εσωτερικό τμήμα ανάλυσης κινδύνων και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το IFAAcademy έχει ανοίξει νέους επιστημονικούς δρόμους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο κ. Π. Λελεδάκης, Πρόεδρος του IFAAcademy, ο οποίος αφού ανέλυσε το σύνθετο περιβάλλον ρίσκου και νέων κινδύνων που επικρατούν σήμερα στον κόσμο των επιχειρήσεων και τόνισε τις τεράστιες ευκαιρίες που ανοίγονται για αύξηση της παραγωγικότητας από όσους ασφαλιστικούς συμβούλους αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στον κλάδο των επιχειρηματικών ασφαλίσεων, παρουσίασε τις αρχές του Insurable Risk Management όπως έχουν αναπτυχθεί από την ακαδημία, καθώς και το νέο λογισμικό διαχείρισης κινδύνων που μπορούν να ασφαλιστούν  ειδικά για επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα αυτό παράγει αυτόματη μελέτη των κινδύνων που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση, βασισμένο στο Risk Management και έχει ήδη διακριθεί σε βραβεία καινοτομίας στην Κύπρο. Η εκμάθησή του πραγματοποιείται με μία σειρά ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) και πλατφόρμας e- leaning , όπως άλλωστε ισχύει και για το αντίστοιχο πρόγραμμα που αφορά στις ασφαλίσεις φυσικών προσώπων.
Χρυσός χορηγός του συνεδρίου ήταν η HDI Global Hellas.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των παριστάμενων με έπαθλο δύο υποτροφίες για τα ετήσια certificates του IFAAcademy. Μεγάλοι τυχεροί ο κ. Νίκος Γιαννακάκης και η κα Παναγιώτα Αχαμνού. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι 60 τυχεροί για τα webinars και οι νικητές του διαγωνισμού Buisness selfie!!
Περισσότερες πληροφορίες για τα καινοτόμα Professional  Certificates του IFAAcademy μπορείτε να μάθετε στο 2117808494, ή στείλτε mail ενδιαφέροντος στο info@ifaacademy.eu

Πηγή: insuranceworld.gr

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat