Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

Σεμινάριο Cyber Risks Management & Insurance

Νίκος Γεωργόπουλος (foto): πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder
Το σεμινάριο «Cyber Risks Management & Insurance» που δημιούργησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) είναι το μοναδικό σεμινάριο της ελληνικής αγοράς, που συνδυάζει γνώσεις Cyber Insurance όσο και γνώσεις Information Security δίνοντας στο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και στα στελέχη επιχειρήσεων μια συνολική εικόνα διαχείρισης των κινδύνων.
Οι παραβιάσεις συστημάτων και η κυβερνοασφάλεια είναι μία πηγή ανησυχίας κάθε εταιρίας δεδομένης της φύσης των πληροφοριών που διαχειρίζεται. Όπως αποδεικνύεται από πρόσφατες παραβιάσεις συστημάτων, το πώς ένας οργανισμός  χειρίζεται μια κρίση παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος  και τα ανώτατα στελέχη (CIO, COO, CΜΟ, CRO, CFO κ.λπ.) παραμένουν στη θέση τους.
Ειδικότερα για την Ελλάδα, σύμφωνα με μελέτη που εκπόνησε η αγορά των Lloyd’s σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Κινδύνων του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, το κόστος των κυβερνοεπιθεσεων που θα δεκτούν επιχειρήσεις και οργανισμοί την επόμενη δεκααετία (2015-2025) ανέρχεται σε $ 1,06 δις δολάρια του εκτιμώμενου Α.Ε.Π της Ελλάδας. Ποσό το οποίο υπολείπεται ελάχιστα από τα $ 1,07 δις δολάρια του εκτιμώμενου Α.Ε.Π που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω σεισμού.
Σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων , οι εταιρίες που δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν την ασφάλεια των δεδομένων τους κινδυνεύουν με διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των κανόνων που φθάνουν μέχρι €20 εκατομμύρια ευρώ ή έως 4% του ετήσιου κύκλου εργασιών της εταιρίας.

H Cyber Insurance καλύπτει:

• Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων οι οποίοι υπέστησαν ζημιά λόγω απώλειας των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία στην οποία τα είχαν δώσει.

• Ανταπόκριση σε περιστατικά παραβίασης συστημάτων: Έξοδα και Υπηρεσίες διαχείρισης περιστατικών παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών.

• Διακοπή Εργασιών – Κάλυψη για απώλεια εσόδων λόγω διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας από περιστατικά παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών.

• Κυβερνοεκβιασμός – Κάλυψη για διαχείριση περιστατικών εκβιασμού από απειλές που μπορεί να βλάψουν ένα δίκτυο ή να οδηγήσουν σε διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών.

Για την καλύτερη κατανόηση της ασφαλιστικής κάλυψης απαιτούνται γενικές γνώσεις ανάλυσης κινδύνων, που σχετίζονται με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και των εταιρικών πληροφοριών. Για το λόγο αυτό το πρώτο μέρος του σεμιναρίου καλύπτει  θέματα Information Security. Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα αποκτήσει γνώσεις των κινδύνων που σχετίζονται με τα περιστατικά παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών και την δυνατότητα ασφαλισιμότητάς τους.

Σημείωση:

Οι εξειδικευμένοι στο σύγχρονο αυτό θέμα Εισηγητές του σεμιναρίου «Cyber Risks Management & Insurance», που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) στο εκπαιδευτικό του κέντρο την Τετάρτη 9  Μαρτίου 2016, είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, Πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

Για περισσότερα & Αίτηση Συμμετοχής… Read here

Πηγή: insuranceworld.gr

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat