Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

Συνεργασία Κ2 – Interamerican – ΠΟΞ. Τα ομαδικά συμβόλαια είναι το αντίδοτο στην κρίση

Μπορούν άραγε τα ομαδικά συμβόλαια περιουσίας και αστικής ευθύνης να αποτελέσουν την απάντηση στην κρίση;

Οι εμπνευστές και δημιουργοί του “νεόκοπου’ προγράμματος ασφάλισης “Hotel Insurance”, που αναπτύχθηκε με συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) με την Interamerican απαντούν ξεκάθαρα “ΝΑΙ”. Οι πωλήσεις του πρώτου μήνα και οι αιτήσεις ενδιαφέροντος φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις τους.
Το πρόγραμμα Hotel Insurance της Interamerican, που “γεννήθηκε” μέσω συνεργασίας της ασφαλιστικής εταιρείας με την ΠΟΞ, αποτελεί το νεότερο βήμα στην ίδια κατεύθυνση, που είχε ξεκινήσει το 2004 με ανάλογο ομαδικό πρόγραμμα  – πάντοτε της Interamerican – με την ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) και συνεχίστηκε το 2012 με αντίστοιχη συνεργασία και πρόγραμμα με την Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ – έχει μετονομαστεί πλέον σε ΣΕΤΚΕ-Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος). Το τρίτο αυτό “βήμα” μάλιστα όπως επισημαίνει στο Underwriter.gr ο εμπνευστής-δημιουργός της αλυσίδας αυτής προγραμμάτων-ιδιοκτήτης της εταιρείας Κ2-Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, κ.Νίκος Κεχαγιάογλου, δεν είναι το τελευταίο στην ίδια κατεύθυνση, αλλά το πρόγραμμα ήδη σχεδιάζεται να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες.
Μόνο κατά τον πρώτο μήνα πωλήσεων, δηλαδή τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον κ.Κεχαγιάογλου, έχουν καταγραφεί 30 πωλήσεις πανελλαδικά και μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος από ξενοδοχειακές μονάδες ανά την επικράτεια, γεγονός που προσλαμβάνει πρόσθετη αξία δεδομένου ότι η διάθεση του προγράμματος στην αγορά έγινε μεσούσης της τουριστικής περιόδου, με τα ξενοδοχεία να έχουν ήδη σε ισχύ ασφαλιστικά συμβόλαια για τη φετινή σεζόν, οπότε υπάρχει προφανώς εύλογη προσδοκία για τις πωλήσεις των αμέσως επόμενων μηνών μέχρι και τον επόμενο Ιούνιο, ενόψει της επόμενης (2017) τουριστικής περιόδου. Οι περιοχές που δείχνουν ήδη σημαντικό ενδιαφέρον είναι τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η Ρόδος και η Αττική, ενώ δυναμικά ξεκίνησε και η Χαλκιδική.
“Τα ομαδικά προγράμματα – εκτιμά ο κ.Κεχαγιάογλου –  είναι η απάντηση στην κρίση, γιατί δημιουργείς προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες”.
Έχοντας αναλάβει τη διάθεση του προγράμματος για την Ένωση Ξενοδόχων Χακιδικής, αλλά και γενικότερα για τη Βόρεια Ελλάδα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “ΟΜΝΥΩ”-Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων, κ.Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ασφαλιστική βιομηχανία από το 1989, δηλώνει επίσης ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη δυναμική του προγράμματος, το οποίο και παρουσίασε πρόσφατα σε ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.
Και αυτό διότι –  όπως μας επισημαίνει – “η ειδοποιός διαφορά του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι έχει πολύ καλούς όρους, οι οποίοι κάνουν focus πάνω στις ανάγκες των ξενοδόχων, έχει πολύ σταθμισμένες και δίκαιες απαλλαγές αλλά πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Η αστική ευθύνη λ.χ., που περιλαμβάνει, έχει πολλές σημαντικές παροχές που εξειδικεύονται πάνω στις ανάγκες των ξενοδόχων και καλύπτει ακόμα και εκδηλώσεις που μπορεί να γίνουν εκτός ξενοδοχείου”. Η ΟΜΝΥΩ βρίσκεται ήδη σε επαφές και με άλλες Ενώσεις Ξενοδοχείων της Βόρειας Ελλάδας, με τις οποίες προωθούνται ανάλογες συνεργασίες, χάρη στο εξειδικευμένο στην ασφάλιση του ξενοδοχειακού και ευρύτερα τουριστικού κλάδου δυναμικό των συνεργατών της.
Οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και συμβόλαια του συγκεκριμένου προγράμματος φυσικά στους ασφαλιστές αλλά και απευθείας στην Κ2, που διευθύνει το πρόγραμμα πανελλαδικά, στην ΟΜΝΥΩ, φυσικά στην Interamerican και στην ΠΟΞ, που θα τους δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις.
Πέραν, δε, των καλύψεων περιουσίας και αστικής ευθύνης, με την ασφάλιση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα “Hotel Insurance” υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης με προνομιακούς όρους άλλα τέσσερα προγράμματα ασφάισης Interamerican:  Άμεση Ιατυρική Βοήθεια, Νομκή Προστασία, Ασφαλιστικά Προγράμματα αυτοκινήτου και Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών “Directors & Officers”.

Πηγή: underwriter.gr – γράφει: Βάσω Βεγίρη

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat