Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

21η Σεπτεμβρίου! Ημέρα λήθης και όχι α-λήθειας για την Ασπίς

Ζήτημα ΑΣΠΙΣ

Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2009 έως τις 21 Σεπτεμβρίου του 2016 το ζήτημα της Ασπίς φαίνεται ότι για κάποιους πέρασε στη λήθη, αφήνοντας τους χιλιάδες ασφαλισμένους του πάλαι ποτέ κραταιού ομίλου ακάλυπτους για συμβόλαια που είχαν πληρώσει από μία εταιρεία την οποία έλεγχαν… εποπτική αρχή και πολιτεία.
Και έτσι κάπως αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τη δική τους αλήθεια (α-λήθη) , αυτή που αναζητούν μέχρι σήμερα, όσο η περιουσία των υπό εκκαθάριση ιδρυμάτων απομειώνεται και οι διαδικασίες επιμηκύνονται εις βάρος των ασφαλισμένων και προς όφελος κάποιων άλλων.
Των ασφαλισμένων που εμπιστεύτηκαν την ασφαλιστική αγορά και τις ελεγκτικές αρχές και βρέθηκαν μετέωροι σε δύσκολους καιρούς και ενδεχομένως με προβλήματα που υπολόγιζαν να καλύψουν μέσω των συμβολαίων τους. Των ασφαλισμένων, των φίλων και των οικογενειών που δεν θα εμπιστευτούν ποτέ ξανά την ίδια αγορά…
Σε ανακοίνωση τους οι ζημιωθέντες για τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το κλείσιμο του ομίλου επιρρίπτουν ευθύνες σε όλες τις κυβερνήσεις και σε φορείς που τους ξέχασαν.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Είναι να γελάει κανείς ή να κλαίει με την ειρωνική συγκυρία της ταυτόχρονης »εορτής» της παγκόσμιας ημέρας για την νόσο Alzheimer σε συνδυασμό με τα έβδομα γενέθλια από την ημέρα ανάκλησης της Ασπίς Πρόνοια (21/09/2009). Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων τιμώντας την ημέρα  θέλει  να ευχηθεί  Χρόνια Πολλά σε όλους τους νοσούντες από την βαρύτατη αυτή νόσο: 
Στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίες δημιούργησαν, εξέθρεψαν και συντήρησαν τον Όμιλο Ασπίς μέχρι εκεί που εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους »ξεχνώντας» ότι πίσω από αυτόν υπήρχαν περίπου 1 εκατομμύριο ασφαλισμένοι πολλοί εκ των οποίων είχαν εναποθέσει τις ελπίδες μιας ζωής σε μια κραταιά και σίγουρη ασφαλιστική εταιρεία, λειτουργούσα στα πλαίσια ενός ευνομούμενου κράτους.
Στη νυν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προεκλογικά είχε σκίσει τα ιμάτιά της για τους ασφαλισμένους υποσχόμενη σίγουρη και άμεση επίλυση του προβλήματος »ξεχνώντας» το αμέσως μετά την τελετή παραλαβής των υπουργείων. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Στον προηγούμενο και στον νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος οι οποίοι ως εποπτεύοντες τον ασφαλιστικό χώρο και υπεύθυνοι για την απρόσκοπτη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς έχουν »ξεχάσει» μια σημαντική λεπτομέρεια η οποία όσο δεν λύνεται τόσο παραμένει ως πυώδης ανίατη πληγή στα πλευρά της εποπτευόμενης ασφαλιστικής αγοράς.
Στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, πολλά μέλη της οποίας έσπευσαν ως άλλοι γύπες και κόρακες να ξεσκίσουν το κουφάρι της Ασπίς και της Commercial Value »ξεχνώντας» να αναδεχθούν τους άρρωστους, τους υπερήλικες και τους αποταμιευτές, δημιουργώντας μια τεράστια κρίση αναξιοπιστίας στην ασφαλιστική αγορά την οποία πληρώνουν ως σήμερα και θα συνεχίσουν να πληρώνουν όσο κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και επενδύουν στην λήθη.
Στους εκκαθαριστές του Ομίλου οι οποίοι απολαμβάνοντας την θέα από τα καλύτερα γραφεία της Αθήνας, έχουν »ξεχάσει» τι σημαίνει σεβασμός του μόχθου και του ιδρώτα του απλού πολίτη – ασφαλισμένου εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να μειώσουν ή να εξαφανίσουν την περιουσία του, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ καλά αμειβόμενη εργασία σε έναν στρατό δικηγορικών γραφείων που εν μέσω κρίσης έχουν ανακαλύψει την χρυσοτόκο όρνιθα.
Ο Σύλλογός μας όμως ευτυχώς δεν έχει ακόμα προσβληθεί από την ασθένεια αυτή και υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με τις περιουσίες και τον ιδρώτα των ασφαλισμένων, προασπιζόμενος με κάθε νόμιμο τρόπο την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Καλούμε όλους τους ζημιωθέντες σε αγωνιστική εγρήγορση  και συσπείρωση έτσι ώστε να εμποδίσουμε κάθε ενέργεια που θα είναι αντίθετη στις νόμιμες διεκδικήσεις μας.  Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση. Όλοι είμαστε απαραίτητοι στον δύσκολο και ανορθόδοξο αυτό πόλεμο που δεχόμαστε.

Πηγή: insurancedaily.gr – γράφει: Βίκυ Γερασίμου

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat