Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

Insurance HACKATHON

Το μεγαλύτερο ραντεβού της τεχνολογίας με την Ασφάλιση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Μία κομβική, και ενδεχομένως ιστορική στιγμή για την ιστορία της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα θα αποτελέσει η συνάντησή της με  την νέα τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα  στην εκδήλωση  Insurance Hackathon που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι  από την Crowd Policy και την Εthos Media.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση Hackathon  που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την Ασφάλιση. Θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους που ασχολούνται με την πληροφορική και τη δημιουργία λογισμικών να πειραματιστούν, να προτείνουν, να παρουσιάσουν εφαρμογές   που θα αφορούν την ασφάλιση και τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς είτε αφορά τις ασφαλιστικές εταιρείες είτε τους διαμεσολαβούντες.  Δεκάδες νέοι  που ασχολούνται με την πληροφορική θα συγκεντρωθούν ανά ομάδες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν προγράμματα πληροφορικής που θα δίνουν λύσεις  σε προβλήματα της ασφαλιστικής αγοράς.
Για το 1ο  Insurance Hackathon έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάρα πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς , τόσο από τις ασφαλιστικές εταιρείες όσο  και  από διαμεσολαβούντες αλλά και ασφαλιστικές πλατφόρμες που  θέλουν να παρακολουθήσουν και να ακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας πάνω σε θέματα της ασφαλιστικής αγοράς.  Στο διήμερο 1-2 Οκτωβρίου θα δημιουργηθούν λύσεις και εφαρμογές πρωτοποριακές που θα έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τις εταιρίες και τους διαμεσολαβούντες σε σημαντικά θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινή επαγγελματική  δραστηριότητάς τους.  Θέματα όπως ο προγραμματισμός των εισπράξεων, η επιλογή των καλύτερων ασφαλιστικών προγραμμάτων σε σχέση με τα ασφάλιστρα, ο προγραμματισμός των επαγγελματικών ραντεβού, η εισαγωγή της  τηλεματικής θα μπορούν να βρουν άμεσες τεχνολογικές λύσεις που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα των διαμεσολαβούντων και των αποτελεσματικότητα των εταιρειών.
Τι είναι τα Hackathons
Tα  Hackathons γεννήθηκαν στην  Αμερική πριν από μία δεκαετία περίπου  από την ανάγκη των νέων που ασχολούνταν με την πληροφορική σε υψηλό επίπεδο, να προτείνουν άμεσες και πρωτοποριακές εφαρμογές με απώτερο όφελος τόσο γι’ αυτούς και την επαγγελματική τους καταξίωση όσο και για τους κλάδους.   Οι νέοι αυτοί ήταν ή φοιτητές σε μεγάλα πανεπιστήμια ή ακόμη και απλά tech freaks  με εξαιρετικές γνώσεις πληροφορικής, προγραμματισμού και τεχνολογίας που ήθελαν να διακριθούν έξω από τα στενά επαγγελματικά πλαίσια των επιχειρήσεων στα οποία πολλές φορές δεν είχαν πρόσβαση.  Μαζεύονταν έτσι σε ομάδες και έκαναν ‘τεχνολογικές κόντρες’ ποιοι θα παρουσίαζαν τις καλύτερες εφαρμογές με απώτερο στόχο να κερδίσουν δόξα, φήμη και πλούτο μέσα στην Αμερική. Μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές υιοθετήθηκαν από τεχνολογικούς κιολοσσούς και τους απέφεραν  εκατομμύρια δολλάρια, ενώ αρκετοί νέοι κέρδισαν σημαντικές  υποτροφίες για τα μεγαλύτερα αμερικανικά Πανεπιστήμια.
Crowd Policy
Η Crowd Policy μία πρωτοποριακή εταιρία τεχνολογίας  στην Ελλάδα αποτελεί ίσως  το μεγαλύτερο διοργανωτή Hackathons  στη χώρα μας. Έχει ήδη οργανώσει  Hackathons σε χρηματοοικονομική τεχνολογία FinTech, στον Τουρισμό ,στις Συγκοινωνίες   που δημιούργησαν σημαντικές και πρωτοποριακές επιλογές.  Η διεξαγωγή του 1ου  Insurance Hackathon  αναμένεται να δώσει καινοτόμες προτάσεις –λύσεις για τα προβλήματα της ασφαλιστικής αγοράς.

Πηγή: insuranceworld.gr

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat