Επικοινωνήστε μαζί μας

(+30) 210 990 2900

Στείλτε μας ένα email!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μήνυμα:

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επιχειρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Επαγγελματίες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επάγγελμα

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ιδιώτες

Επίπεδο προστασίας:

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε καπνιστής;

Ναι Όχι

Για ποιά κάλυψη θέλετε να ενημερωθείτε;

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Προσφορά για Ομαδική ασφάλιση

Στοιχεία επικοινωνίας

Είστε επιχείρηση;

Ναι Όχι

Είστε μέλη συλλόγου, ομοσπονδίας, σωματείου;

Ναι Όχι
Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.

Η γνώμη σας για εμάς είναι πολύ σημαντική

Το μήνυμά σας έχει σταλεί με επιτυχία. Close this notice.
· ·Ειδήσεις

O ασφαλιστής μπορεί να γίνει ο αρχιτέκτονας μιας ασφαλέστερης κοινωνίας

O κ. Παναγιώτης Λελεδάκης και το IFA Academy (International Financial Architects) κατάφεραν να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό ασφαλιστών στο συνέδριο που οργάνωσαν για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, στο πλαίσιο του Money Show.
Η συμμετοχή στο Συνέδριο του Σαββάτου (9/1/2016) ήταν πολύ μεγάλη (παρέστησαν περίπου 600 διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα), γεγονός που οδήγησε στην επανάληψή του και την Κυριακή, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν το Συνέδριο όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Ήταν ένα Συνέδριο αισιοδοξίας, καινοτομίας και στρατηγικής. Ο κ. Λελεδάκης, παρακινητικός, αισιόδοξος και ενθουσιώδης, μίλησε στο πολυπληθές ακροατήριο για το όραμα και τον στόχο του: ο ασφαλιστικός σύμβουλος να γίνει ο αρχιτέκτονας μια ασφαλέστερης κοινωνίας. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την εκπαίδευση και την αξιοποίηση της επιστήμης. Το γεγονός ότι η κοινωνία δεν αναγνωρίζει τη σημαντική δουλειά που επιτελεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος, λειτούργησε για τον κ. Λελεδάκη ως κίνητρο για να προσπαθήσει να βρει τρόπους να ανατρέψει αυτή την εικόνα και να αναζητήσει μια πρακτική ιδέα που θα αναβαθμίσει συνολικά την παρουσία και την προσφορά του ασφαλιστικού συμβούλου στην κοινωνία. Έτσι, η διεθνής επιστημονική ομάδα του IFA Academy συγκέντρωσε όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα, τις καλύτερες ιδέες από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου απ’ όλο τον κόσμο, αξιοποίησε τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και δημιούργησε ένα πρωτοποριακό professional diploma, το “Individual Risk Management Architect”, που φιλοδοξεί να απογειώσει τη συμβουλευτική ασφαλίσεων.Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό cloud based λογισμικό διαχείρισης ασφαλιστικών κινδύνων, που δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στη συμβουλευτική ασφαλίσεων, καθώς διαφοροποιεί τον σύγχρονο σύμβουλο και τον αναβαθμίζει σε εξειδικευμένο Risk Manager

Το συγκεκριμένο λογισμικό:

Προσθέτει κύρος στη δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου, βοηθώντας τον να κερδίσει την εμπιστοσύνη και του πιο δύσπιστου πελάτη.
Αναβαθμίζει “αντικειμενικά” τον επιστημονικό τρόπο εργασίας του.
Βάζει σε απόλυτη τάξη την πρώτη συνάντηση και αυξάνει κατακόρυφα το ποσοστό κλεισίματος.
Βοηθά τον ασφαλιστικό σύμβουλο να παίρνει συστάσεις, ακόμα και στην πρώτη συνάντηση.

Όπως τόνισε ο κ. Λελεδάκης, στόχος του ιδίου και της IFA Academy είναι η δημιουργία του «Επιχειρηματία – Επιστήμονα» ασφαλιστικού συμβούλου – Risk Manager. Για τον σκοπό αυτό έχουν σχεδιάσει μια άκρως αποτελεσματική στρατηγική, που διαφοροποιεί πλήρως τον ασφαλιστικό σύμβουλο σε όλα τα επίπεδα: από το business plan και τη διείσδυση σε αγορές υψηλών εισοδημάτων, μέχρι την αξιοποίηση του internet και του personal branding strategy, με στόχο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι πολίτες να αναζητούν την επιστημονική συμβουλευτική του ασφαλιστικού συμβούλου και να σταματήσει έτσι το αγωνιώδες “κυνήγι” υποψηφίων πελατών. Η μεγάλη πρόσκληση, κατά τον κ. Λελεδάκη, είναι να καταφέρουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι να εκπαιδεύσουν τον πολίτη, έτσι ώστε να καταλάβει πώς λειτουργεί η ασφάλιση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει έλλειψη ασφαλιστικής συνείδησης στην κοινωνία, υπάρχει έλλειψη αντίληψης των κινδύνων. Ο πολίτης, δηλαδή, δεν καταλαβαίνει τι κίνδυνο αντιμετωπίζει και γι’ αυτό πρέπει να εκπαιδευτεί από τον ασφαλιστή, ο οποίος δεν πρέπει να μιλάει γενικά για ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών στον υποψήφιο πελάτη του, αλλά για τους συγκεκριμένους κινδύνους που τον απειλούν. «Αν δεν μετρήσουμε τον κίνδυνο που διατρέχει ο πελάτης, δεν είμαστε σωστοί ασφαλιστικοί σύμβουλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα προσέγγιση που προτείνεται από την IFA Academy, περιλαμβάνει, επιγραμματικά:

Πώς πείθουμε σε 10 λεπτά τον πολίτη για την αναγκαιότητα διαχείρισης κινδύνων και αλλάζουμε θέσεις από πωλητές σε σύμβουλοι – Risk Managers.
Πώς υπολογίζουμε το περιουσιακό στοιχείο που λέγεται ικανότητα παραγωγής εισοδήματος ή human capital.
Πώς μετράμε αντικειμενικά τους κινδύνους και τους βάζουμε σε προτεραιότητα.
Τι είναι το risk profiling του πολίτη, πώς υπολογίζεται και πού χρησιμεύει στη μελέτη.
Με ποια calculator υπολογίζονται με ακρίβεια τα ποσά κάλυψης για τον πολίτη.
Πώς υπολογίζονται με ακρίβεια οι καλύψεις από το Κοινωνικό Ταμείο, ώστε ο ασφαλιστικός σύμβουλος να συμπληρώσει με ακρίβεια την κάλυψη (αποτελεί σημαντική μελέτη του IFA Academy)
Η χρήση φόβου στη συμβουλευτική δεν είναι πια η πιο αποτελεσματική μέθοδος –τι εναλλακτικές μέθοδοι υπάρχουν.

Η παρουσίαση αυτού του καινοτόμου ελληνικού λογισμικού, που μετατρέπει την ανάλυση αναγκών σε διαχείριση κινδύνων του πολίτη, εφαρμόζοντας τις επιστημονικές αρχές του risk management, και παράγει αυτοματοποιημένη ψηφιακή μελέτη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παριστάμενους. Κέντρισε το ενδιαφέρον τους, που παρέμεινε αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον κ. Λελεδάκη, ο οποίος, πέραν των άλλων, είναι και ένας χαρισματικός ομιλητής.

Πηγή: aagora.gr

Comments

Comments are closed.

Στοιχεία Εταιρείας

K2 - Σύμβουλοι Διαχείρισης Ασφαλιστικών Κινδύνων
Λεωφ. Βουλιαγμένης 90
166 74, Γλυφάδα, Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 990 2900

Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mail address: info@k-2.gr

(+30) 210 990 2900

Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ακούσουμε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόβλημα ή ζήτημα σας απασχολεί. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Kαλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 9:00 πμ-16.00 μ.μ.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat