Loading...
HOTEL INSURANCE2023-04-12T08:56:00+00:00

Project Description

HOTEL INSURANCE

Κ2 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ – INTERAMERICAN – AIG

Η Πληρέστερη Ασφαλιστική Κάλυψη Ξενοδοχείων

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η μεγάλη αυτή συνεργασία αποτελεί μια ιδιαίτερη καινοτομία στο ασφαλιστικό γίγνεσθαι της χώρας αφού εστιάζει στο σύνολο και στον πυρήνα των αναγκών του Έλληνα ξενοδόχου – επιχειρηματία. Αγκαλιάζει την επιχείρηση, αποστειρώνει και απορροφά τους κινδύνους που την απειλούν  και αφήνει ελεύθερη την ηγεσία να εξαντλήσει την δημιουργικότητά της, στην ανάπτυξη των οραμάτων της και την κερδοφόρο καθημερινότητά της.
Η μοναδική αυτή συνεργασία είναι απολύτως ουσιαστική χρηστική και λειτουργική, αφουγκραζόμενη κάθε πτυχή της επαπειλούμενης λειτουργικότητας κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Απαρτίζεται από μια σύνθεση ασφαλιστικών προγραμμάτων και προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες των ξενοδόχων.

Brief

Ιστορικής σημασίας γεγονός για την εταιρεία μας αλλά και για την ασφαλιστική αγορά της χώρας, αποτελεί η υπογραφή συμφωνίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) και την Interamerican από τον Μάιο του 2016, η οποία ήδη έχει επεκταθεί έτσι ώστε να καλύπτει και τους κινδύνους του κυβερνοεγκλήματος με την εταιρεία AIG. Η συμφωνία αυτή η οποία αναπτύσσεται πανελληνίως από την Κ2, σηματοδότησε την έναρξη ισχύος ενός μοναδικού ασφαλιστικού πλαισίου προϊόντων, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται απόλυτα τα συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου διασφαλίζοντας το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις του, δηλαδή το πολυτιμότερο περιουσιακό τους στοιχείο και τον κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης της τουριστικής μας βιομηχανίας, αλλά ταυτόχρονα και το σύνολο των ευθυνών που απορρέουν από την εξάσκηση του επαγγέλματος.

 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 • ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα προγράμματα αυτά ασφαλίζουν

 • Όλες τις κύριες και τις βοηθητικές κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (εστιατόρια, πισίνες, πέργκολες, περιφράξεις, κήπους, πάρκινγκ κλπ).

 • Την απώλεια κερδών και των παγίων εξόδων της επιχείρησης.

 • Τις αστικές ευθύνες της επιχείρησης από λάθη ή παραλείψεις όλων των συντελεστών της, με επέκταση για τις ευθύνες της έναντι των εργαζομένων αλλά και για το σύνολο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει κάθε μονάδα εντός ή εκτός των εγκαταστάσεών της.

 • To κυβερνοέγκλημα και όλα τα Cyber Risks τα οποία έχουν πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και απειλούν την επιβίωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

 • Την άμεση αεροδιακομιδή πελατών ή εργαζομένων στο ξενοδοχείο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού υγείας.

 • Τα έξοδα νομικής υποστήριξης της επιχείρησης.

 • Τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους με ειδικά ομαδικά προγράμματα:
  • Υγείας
  • Κατοικιών
  • Στόλου αυτοκινήτων

 • Τις ευθύνες των διευθυντών και των μελών ΔΣ έναντι μετόχων, πελατών κλπ.

Ασφαλίστε εγκαταστάσεις και βοηθητικούς χώρους
Ασφαλιστείτε από λάθη και παραλείψεις
Προστατεύστε πελάτες στελέχη και εργαζόμενους
Εξασφαλίστε τους άμεση αεροδιακομιδή
Καλυφθείτε από όλα τα Cyber Risks
Καλύψτε τυχόν νομικά έξοδα
Καλυφθείτε με ειδικά ομαδικά προγράμματα
Προφυλαχτείτε από λάθη συνεργατών σας
Εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες των προγραμμάτων μας

Η Κ2 συντονίζει την ανάπτυξη της συμφωνίας σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύοντας και φέρνοντας σε επαφή για συνεργασία τους ειδικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, που θα αναλάβουν την ευθύνη του project ανά νομό, με τις 63 Ενώσεις Ξενοδόχων που υπάρχουν στην χώρα μας. Ταυτόχρονα, σε διαρκή αλληλεπίδραση με την Π.Ο.Ξ και την Interamerican, επεκτείνει  την συνεργασία σε άλλους τομείς, όχι αποκλειστικά ασφαλιστικούς, οι οποίοι προσδίδουν υπεραξία σε αυτή την επιχειρηματική σχέση και  την μετασχηματίζουν σε ένα ολοκληρωμένο partnership insurance project, μοναδικό στο είδος του για τα δεδομένα της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ready to Talk?

Do you have a big idea we can help with?

Contact Us
This website uses cookies and third party services. Ok